Yrityksille


Mitä hyötyä DiacorPlussasta on yrityksille?

DiacorPlus on älypuhelimissa toimiva sovellus, joka tarjoaa ajasta ja paikasta riippumatonta työterveyspalvelua yrityksille. Se mahdollistaa työntekijöiden ja Diacorin asiantuntijoiden välisen helpon ja vaivattoman yhteydenpidon ja tarjoaa esim. matkustustyötä tekeville työterveyspalvelut entistä paremmin saataville.

Yrityksille DiacorPlus säästää työaikaa kun matkustamisen tarve vähentyy ja hoitoketjut tehostuvat. Työntekijä voi esim. tarkistaa laboratoriotulokset DiacorPlussassa ja käydä ne läpi työterveyslääkärin kanssa kännykällä poistumatta työpaikalta. Esimiehet voivat vastaavasti saada konsultaatioapua työterveyspsykologilta työyhteisöasioiden käsittelyyn etänä.

Työntekijöille DiacorPlus tarjoaa kätevän yhteyden diacorilaisiin asiantuntijoihin. Lääkärit, sairaanhoitajat, psykologit sekä ravinto- ja fysioterapeutit ovat vastaamassa terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin kysymyksiin.

Miten DiacorPlus toimii?

DiacorPlus on ladattavissa iOS-, Android- ja Windows Phone -älypuhelimille. Etäyhteyden Diacorin asiantuntijoihin voi ottaa online-chatillä, joka toimii sekä teksti- että videomuotoisena (iOS ja Android) tai lähettää kiireettömän viestin valitsemalleen asiantuntijalle.

DiacorPlussassa työntekijät pääsevät tarkastelemaan myös omia terveystietoja. Työntekijöiden käytössä ovat aikaisempien käyntien tiedot, laboratoriotulokset, rokotteet ja reseptit. Edellytyksenä on, että henkilö asioi Diacorissa.

Lisäksi DiacorPlus tarjoaa arvokkaita arvoasiakasetuja ja hyvinvointiin liittyviä vinkkejä. Kuukausittain vaihtuvat hyvinvointivinkit ja arvoasiakasedut ovat kaikkien DiacorPlussan käyttäjien saatavilla.

Miten saan DiacorPlussan yrityksen käyttöön?

DiacorPlussan käyttöönotto vaatii asiakkaan ja Diacor terveyspalvelut Oy:n välisen työterveyspalvelusopimuksen muutosliitteen täyttämistä. Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla niin me autamme yritystäsi DiacorPlussan käyttöönotossa.

Saako DiacorPlussan etävastaanotosta KELA-korvauksen?

Työterveyshuollon sairaudenhoidon (KL 2) etävastaanotosta on voitu maksaa työterveyshuollon korvausta 1.3.2016 alkaen. Tarkemmat Kelan ohjeet löydät täältä.

DiacorPlus työterveys- ja yksityiskäytössä

DiacorPlus on suunnattu sekä yksityis- että työterveysasiakkaillemme. Palvelussa olevat maksulliset palvelut voit maksaa joko itse tai käyttää niitä työterveyssopimuksesi mukaisesti, jos työnantajasi on ne sallinut. Yksityisasiakkaana asiointia varten sinun on tallennettava luottokorttitietosi DiacorPlussaan.

Mitä DiacorPlussan käyttö maksaa?

Itse sovelluksen lataaminen ei maksa mitään. Työterveydessä maksetaan etäasioinnin käytön mukaan.
Lisätietoja saat jättämällä yhteistietosi lomakkeen avulla.

Voiko DiacorPlussan kautta saada sairauspoissaolotodistuksen?

DiacorPlussan kautta ei myönnetä sairauspoissaolotodistuksia.