Kilpailut


Arvonta on sulkeutunut. Julkaisemme voittajat piakkoin!

Ota osaa DiacorPlussan kehittämiseen ja anna palautetta sovelluksen käytöstä, osallistut samalla arvontaan! Kerro meille, missä DiacorPlus on mielestäsi parhaimmillaan ja mitä ominaisuuksia toivoisit siihen lisää. DiacorPlussan kehitystyö jatkuu kaiken aikaa, joten palautteesi on meille tärkeä. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme Polarin tuotepalkintoja.

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme yhden Polar A360 fitness-mittarin (arvo 200 euroa) sekä 4 kpl Polar Loop 2 -aktiivisuusrannekkeita (arvo 120 euroa). Kilpailu on voimassa 30.5.2016 asti. Voitto on henkilökohtainen ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Tarkemmat kilpailusäännöt löydät tästä

Polar loop 2

Polar Loop 2 -aktiivisuusrannekkeen pehmeä silikoniranneke on mukava 24/7 käytössä ja värinähälytys huomauttaa, kun on aika lähteä liikkeelle. Ranneke motivoi liikkumaan antamalla henkilökohtaisen aktiivisuustavoitteen ja näyttää kulutetut kalorit ja kertyneet askeleet. Laitteeseen voi ottaa käyttöön älykkäät ilmoitukset, jolloin ilmoitus saapuvista puheluista ja tekstiviesteistä näkyy rannekkeen näytöllä. Rannekkeessa on aktiivisuuden seuranta 24/7, unen seuranta (määrä, laatu), istumahälytys (värinä), hiljainen herätystoiminto (värinä), älykkäät ilmoitukset puhelimesta, (tulevat puhelut, tekstiviestit, kalenterihälytykset), vedenkestävä.

Polar A360

Polar A360 -fitnessmittarissa on värillinen kosketusnäyttö. Laite mittaa sykettä ranteesta ja se mittaa aktiivisuutta 24/7. Vedenkestävä mittari värisee, jos käyttäjä on istunut liian pitkään ja siihen on mahdollista saada älykkäät ilmoitukset puhelimesta. Älykkäät ominaisuudet ohjaavat aktiivisuus ja harjoitustavoitteiden saavuttamisessa. Polar A360 on yhteensopiva myös lisälaitteena saatavan Polar H7 -sykesensorin kanssa, jota voidaan käyttää täydentämään ranteesta tapahtuvaa mittausta esimerkiksi kylmissä olosuhteissa tai voimakkaita käsien liikkeitä vaativissa lajeissa. Polar A360:ssa on pehmeät ja vaihdettavat silikonirannekkeet. Rannekkeita on saatavissa kolmessa koossa ja viidessä värissä.