Blogi


Terveisiä Diacorin digipajalta

26.2.2016

Digitalisaatiosta puhutaan paljon, eikä vähiten terveydenhuollossa. Diacorin tukijalat rakentuvat perinteisten lääkäriasemien ympärille, mutta olemme innolla vahvistamassa tavoitettavuuttamme myös digitaalisissa kanavissa.

Digitaalisten palvelujen kehittämisen yhtenä kulmakivenä pidämme sitä, ettei palvelu ole pelkkä digitaalinen tuote. Sen tehtävä on tuoda asiantuntijamme entistä lähemmäksi asiakkaitamme, ajasta ja paikasta riippumatta. Kun sinulla on mieltä askarruttava kysymys, pieni tai suuri asia, voit ottaa yhteyden esimerkiksi chatilla asiantuntijoihimme saadaksesi nopeasti ja vaivattomasti neuvoja ja ohjausta. Aina ei tarvitse lähteä lääkäriasemalle. Uudet palvelumuodot tekevät yhteydenpidosta asiakkaan ja asiantuntijan välillä helppoa ja luontevaa myös vastaanottokäyntien välissä.

Haluamme rakentaa digipalvelumme osaksi asiakkaidemme arkea. Terveyteen liittyy usein monimutkaista tietoa ja muistettavaa, eivätkä asiat ole aina selkeitä. Mitä laboratorioarvoni tarkoittavat? Mitä tutkimuksella selvitettiin terveydentilastani? Milloin minun pitikään muistaa uusia reseptini? Oikea-aikaisilla ohjeilla, vinkeillä ja muistutuksilla autamme asiakkaitamme ennakoimaan terveyteen liittyviä tilanteita.

Useilla meistä on käytössä erilaisia terveyteen liittyviä mittareita. Puhelin ja sen erilaiset sovellukset keräävät tietoa aktiivisuudestamme tai vaikkapa unestamme. Tehtävämme on muuttaa tieto ymmärrykseksi ja auttaa asiakkaitamme hyödyntämään sitä terveytensä ja hyvinvointinsa edistämiseksi. Kehittäessämme uusia digitaalisia palveluja kuuntelemme korvat höröllä asiakkaidemme tarpeita ja toiveita.

Uskomme, että ketterästi kehittäen yhdessä asiakkaidemme kanssa onnistumme rakentamaan palveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Matkalla syntyy ahaa-elämyksiä yhtä varmasti kuin kokeiluja, jotka vaipuvat unholaan. Palvelujen elinkelpoisuudesta päättävät asiakkaamme. Odotamme mielenkiinnolla palautettasi niistä.

Päivi Salo
liiketoiminnan kehityspäällikkö